Felnőttképzés

Az Európai Tanács 2000. márciusában Lisszabonban tartott értekezletén az oktatási és képzés területén három stratégiai és tizenhárom konkrét fejlesztési célkitűzést fogalmazott meg 2010-ig bezárólag. A konferencián meghatározott oktatás politikai irányelveket a 21. századi kor újfajta kihívásai hívták életre. A modern kori változások az oktatási rendszerek új perspektívából való megközelítését teszik szükségessé, ahol a képzési rendszerek az egész életen át tartó tanulás elvén keresztül egy tudásalapú gazdaság és társadalom kialakulásának irányába hatnak.

A versenyképesség, mint minden piacon így a munkaerőpiacon is rendkívül fontos tényező, mellyel minden munkavállalónak akár aktív, akár passzív státuszban van rendelkeznie szükséges. Ezen kompetenciák fejlesztése a társadalom minden tagjának alapvető érdeke és haszna is egyben, melyek kulcsfontosságúak mind a tovább tanulás, mind pedig a foglalkoztatás szempontjából.

Ezért az a célunk, hogy a Résztvevők a képzések elvégzését követően a munkaerőpiac számára jól hasznosítható elméleti és gyakorlati tudással, illetve kompetenciákkal rendelkezzenek. Ennek érdekében képzési programjainkat, a magyar munkaerőpiac igényeit és visszajelzéseit figyelembe véve alakítottuk ki, melyeket folyamatosan fejlesztünk és bővítünk.

Filozófiánk

Célunk, hogy a felnőttoktatás területén nemzetközi, Európai Uniós mércével mérve is magas színvonalú felnőttoktatást folytassunk.

Célunk, hogy a magyar felnőttképzés közegében, szakmailag elismert, jó versenypozícióban lévő, a munkaerőpiac számára jól hasznosítható elméleti és gyakorlati tudással és kompetenciákkal rendelkező végzetteket képző intézményként aktív szereplőként legyen jelen.

Sikerünk záloga a rugalmasság, amely biztosítja, hogy az eltérő szempontok ellenére is minden képzésben résztvevő személyre szabott, az elvárásainak leginkább megfelelő szolgáltatást kaphasson.

Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player