Korrupciós problémák kezelése integritás-menedzsment eszközökkel

A képzés célja: A képzési program célja az integritás alapú közigazgatási kultúra terjesztése Magyarországon. A tréning célja, hogy erősödjön a közszolgálatában dolgozók hivatástudata, növekedjen kezdeményezőkészségük a korrupciós kockázatok visszaszorításának, a költségvetési szervek integritás szemléletű szervezeti átalakításának érdekében, ismerjék meg az integritásmenedzsment eszközeit és gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit, valamint olyan, a fenti célokat szolgáló, problémamegoldást segítő módszereket, technikákat sajátítsanak el, amelyek segítségével együttműködési készségük és munkavégzésük hatásfoka javul.

A képzés célcsoportja:
Köz- és államigazgatásban dolgozó köztisztviselők, kormánytisztviselők és közalkalmazottak.

A képzés időtartama: 20 óra

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • Együttműködési készség, csoportmunkára való képesség
  • Meggyőző- és problémamegoldó készség
  • Probléma érzékeny, pozitív gondolkodás
  • Rendszerbe foglalt ismeretek a korrupció elleni küzdelemről, az integritásról, valamint az integritásmenedzsment keretrendszerről
  • Az integritásmenedzsment eszközeinek ismerete és gyakorlati alkalmazásukkal kapcsolatos készségek
  • Szervezeti kultúrával, közszolgálati értékekkel és szervezetfejlesztéssel kapcsolatos ismeretek és készségek


Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player