Beruházásmendzsment

A képzés célja: A képzésen Résztvevők elsajátítják a beruházások lebonyolításához szükséges feladatok módszertanát, megismerik a beruházások tervezéséhez és megvalósításához szükséges gyakorlati alkalmazásokat.

A képzés célcsoportja: A képzés mindazok számára ajánlott, akik a szervezet beruházásainak tervezésében, lebonyolításában közreműködnek.

A képzés időtartama: 20 óra

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • A képzésben résztvevő megismeri a beruházás-menedzsment elméleti hátterét, a beruházással kapcsolatos alapvető fogalmakat.
  •  A képzésben résztvevő megismeri a beruházás megvalósításának finanszírozásához  szükséges módszereket, a beruházással kapcsolatos pályázati lehetőségeket.
  • A képzésben résztvevő megismeri a pályázati anyagok, üzleti tervek összeállításának módszereit, birtokába kerül a pályázati feltételek sikeres előteremtéséhez szükséges kompetenciáknak.
  • A képzésben résztvevő megismeri a beruházások megvalósításával kapcsolatos költségvetés megfelelő ütemezését, a műszaki ellenőrzés biztosítását, a pénzügyi ellenőrzés, terv-tényadatok elemzésének módszertanát.
  • A képzésben résztvevő megismeri a pályázati elszámolás feltételeit, a pályázati források elszámolásának utólagos ellenőrzését.
  • A képzésben résztvevő megismeri a beruházások megvalósításával kapcsolatos aktualitásokat, az Önkormányzat költségvetésének jövő évi tervezését befolyásoló tényezőket.


Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player