Közbeszerzési referens tréning

A képzés célja: Képzés célja, hogy a képzésben résztvevő képes legyen megszervezni egy közbeszerzési eljárást, felismerni nehézségeit és buktatóit és ismeretei birtokában azt is tudja, hogy az eljárás mely szakaszában és milyen szakembert kell bevonni. A képzés további célja a közbeszerzési szabályok gyakorlati használatának elősegítése, jogszabály ismerete és gyakorlott használatának elősegítése, a közbeszerzés sarkalatos pontjainak alkalmazása.

A képzés célcsoportja: A közbeszerzéssel foglalkozó munkatársak.

A képzés időtartama: 16 óra

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • A képzésben résztvevő megismeri a közbeszerzési törvény célját, felépítését, hatályát és szabályozását, tudja, hogy mely területeket érintet a közbeszerzési törvény módosításai, kik tartoznak a Kbt. hatálya alá.
  • A képzésben résztvevő megismeri a közbeszerzési eljárás jogi hátterét, alapelveit, eljárástípusait és az azokra vonatkozó törvénymódosításokat.
  • A képzésben résztvevő megismeri az előirányzatok feletti rendelkezési jogosultság szabályozását.
  • A képzésben résztvevő megismeri a gazdálkodás megszervezésének módját, az értékhatárokat a közbeszerzési eljárásokban és tudnia kell, hogy mit nevezünk beszerzési és becsült értéknek. A képzésben résztvevőnek ismernie kell az egybeszámítási kötelezettség előírásait.
  • A képzésben résztvevőnek ismernie kell az eljárás indítására irányadó határidőket,azok kiszámításának módját, a kérelem kötelező tartalmi elemeit és hogy ki minősül védett foglalkoztatónak.
  • A képzésben résztvevőnek ismeri a közbeszerzési eljárás szabályzatát és fajtáit, az eljárás előkészítésének menetét, és a kapcsolódó feladatokat : a részvételi és ajánlattételi szakaszokat, ki minősül önálló ajánlatkérőnek¸hogyan kell ellenjegyezni az eljárást megindító hirdetményt és hogy hogyan kell a közbeszerzési eljárást dokumentálni


Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player