Projektmenedzsment tréning

A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő megismerje a projektszemlélet lényegi alapjait, képessé váljon projektterv készítésére, a projektciklus értelmezésére; SWOT analízis készítésére, célrendszerek felállítására, stratégiai illeszkedések azonosítására. A képzési program további célja, hogy a képzésben résztvevő a mindennapi munkája során képessé váljon a probléma és a cél pontos meghatározására, sikerrel tudjon alkalmazni az időterv készítését, a kritikus út módszertant, képessé váljon a költségtervek készítésére.

A képzés célcsoportja: Projektmenedzsment feladatokat ellátó munkatársak.

A képzés időtartama: 16 óra

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • A képzésben résztvevő ismeri a projektszemlélet lényegi alapjait, képessé válik projektterv készítésére, a projektciklus értelmezésére.
  • A képzésben résztvevő képessé válik SWOT analízis készítésére, mindennapi munkája során képessé válik a probléma és a cél pontos meghatározására, célrendszerek felállítására, stratégiai illeszkedések azonosítására.
  • A képzésben résztvevő ismeri, és mindennapi munkája során sikerrel tudja alkalmazni az időterv készítését, a kritikus út módszertant.
  • A képzésben résztvevő megismeri a projektmenedzsment kialakulásának folyamatát.
  • A képzésben résztvevő képessé válik költségtervek készítésére.


Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player