Horizontális szempontok érvényesítése projektek és pályázati programok tervezése és megvalósítása során

A képzés célja: Képzésünket azok számára ajánljuk, akik már rendelkeznek alapvető pályázatírói ismeretekkel, munkájuk során maguk is pályázatírással, projektek menedzselésével foglalkoznak. Számukra elengedhetetlenül fontos, hogy rálátásuk, illetve gyakorlati tudásuk legyen a pályázatok alapvető elemeként megjelenő horizontális szempontok, azaz a környezeti fenntarthatóság és az esélyegyenlőség fogalmáról, hazai és uniós szabályozásáról, elsősorban pedig a fenti szempontok pályázatokban betöltött szerepéről.

A képzés célcsoportja: Pályázatírói ismeretekkel rendelkező munkatársaknak ajánljuk.

A képzés időtartama: 16 óra

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • A képzés során a hallgatók megismerik a hazai és uniós környezetvédelmi jogszabályokat, stratégiai programokat, valamint azokat a normákat, amik a diszkrimináció tilalmát garantálják, átfogó képet kapnak a fenntartható fejlődés és az esélyegyenlőség koncepciójáról.
  • A tananyag felépítése lehetőséget nyújt arra, hogy az uniós pályázatok szerkezeti felépítését tanulmányozva minden ponton megvizsgáljuk, hogyan jeleníthetők meg a horizontális szempontok az adott területen.
  • A képzés elvégzői képesek lesznek arra, hogy konkrét megoldásokat vonultassanak fel a pályázatok megírói egy-egy projekt megtervezésekor.
  • A képzés elvégzői nem csak a pályázatírás, hanem a program megvalósítása során is megtanulják a horizontális szempontok érvényesítésének módját, lehetőségeit.
  • A képzést elvégző személyek gyakorlati ismereteket, képességet szerezzenek arról, hogyan kell a horizontális szempontokat érvényesíteni a projektek kialakításánál. Mindezt a hallgató különböző projekttípusokra vonatkoztatva is megismeri, így lehetővé válik, hogy megszerzett ismereteit valóban minden területen, ne csak a pályázatok egy szűk körénél tudja kamatoztatni.

Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player