Pályázatírás és projektmenedzsment

A képzés célja: A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az Európai Unió Strukturális Alapjainak működését, ehhez kapcsolódóan az Új Magyarország Fejlesztési Terv Operatív Programjainak rendszerét. A képzés résztvevői gyakorlati ismereteket szereznek pályázatírás terén, elsajátítják azokat a sajátos technikákat, amelyek ismerete elengedhetetlen a sikeres uniós pályázatok megírásához. Az EU-források felhasználásánál különösen nagy hangsúly kerül a projekt szabályszerű lebonyolítására is.

A képzés célcsoportja: A képzést azoknak ajánljuk, akik munkájuk során bármilyen formában, akár pályázatíróként, akár projektmenedzserként, akár tanácsadóként kapcsolatba kerülnek a különböző pályázati rendszerekkel.

A képzés időtartama: 125 óra

A képzés során megszerezhető kompetenciák:

  • A Résztvevő ismeri Magyarország és az Európai Unió – kiemelten a Strukturális Alapok – tervezési rendszerét és támogatási rendszerét.
  • Képes a hatékony projekttervezésre, ismeri a projekttervezési módszereket (SWOT analízis, problémafa-célfa, Logframe-mátrix, kockázatelemzés).
  • Képes projektjének szabályszerű végrehajtására, a megfelelő elszámolások benyújtására.
  • Ismeri a disszeminációs tevékenységet, a projektek megvalósítása során használatos tájékoztatási kötelezettségeket, az erre vonatkozó hatályos szabályozást.
  • Képes érvényesíteni a horizontális szempontokat a projekttervezés különböző szakaszaiban.
  • Ismeri a közbeszerzés lebonyolításának menetét, képes a közbeszerzések megtervezésére, közbeszerzési dokumentumok elkészítésére illetve ismeri a közbeszerzésre irányadó hatályos jogszabályokat.
  • Ismeri az értékelés, monitoring, ellenőrzés folyamatát, típusait.

Ajánlatkérő

Az alábbi oldal kitöltésével elküldheti árajánlat-kérését. Az űrlap kitöltése lehetőséget ad arra, hogy egyéni igényeire szabottan munkatársaink elkészítsenek Önnek egy ajánlatot.

Az ajánlatkérő lap kitöltése nem jelent kötelezettséget, és az ajánlat kiadásának az ajánlatkérőre nézve nincs költsége!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Get Adobe Flash player